Iets archief – mijn oude pagina nog steeds gevonden….Toen nog ergens als subdomein bij een provider…. Nu op uw eigen domein….. Een mooi voorbeeld van internetgeschiedenis, mijn waybackmachine als het ware!

Over mijn homepage
Het begin:
Van begin tot november

Rond 30 juni ben ik begonnen met mijn HP (natuurlijk 98!)
De basisstructuur was al klaar (voor wat saaie schoollessen zijn goed….;-) ) en ik probeerde mijn HP-pagina’s ruim een half uur op mijn 1&1 webruimte te laden. Maar tevergeefs.

De volgende dag speelde ik Diablo over Battle.net en zag de commercial voor The Globe.com en zijn 6MB HP slot (dat is geen commercial!) en klikte er meteen op. Ze waren niet snel en verder slecht, maar ik kon eindelijk eens met de HP knoeien.

Uiteindelijk heb ik me twee keer geregistreerd als gebruiker. Maar ik kon wel uploaden.

november

Een dank gaat uit naar iedereen, die zich aangesproken voelt door de structuur van deze HP en er energiek aan heeft meegewerkt.
Oeps, dat was bijna niemand! Hoe dan ook, het is wat het is. Goed.
Maar alles is door mijzelf ontworpen, alle framepagina’s meer dan ooit! Een beetje dank gaat uit naar alle andere webstylers van wie ik een aantal suggesties heb gekregen.
Maar alles op HTML-pagina’s is alleen gemaakt met een tekstverwerker! Zelfs na bijna een jaar van HP knutselen schrijf ik nog steeds zelf. Hoewel er vaak fouten binnenkomen, maar alles is zoals _I_ het wil.

In december heb ik me ook aangemeld voor XOOM, de verleiding om 11 MB te krijgen en geen reclame te maken op de HP was echt groot! (Noot 2010 – Ik heb nu 5000 MB 🙂 )
Redenen: Zeker, de reclame die Globe op de oude HP zette was echt niet vriendelijk! De snelheid, van hen waren helemaal niet mooi!

Maar de hamer komt nu:
XOOM werd niets! Ik kon me gewoon niet aanmelden, maar ik kreeg wel leuke reclame! Hoewel ik het niet kon helpen!
Daar ga je, Vervolgens sturen we een verzoek naar de webmaster om het account te verwijderen:

Uw account is verwijderd per aanvraag. Xoom Webmaster

Dus het was klaar.

Marco-Icon Nu naar Marco Moder

Ik ken hem alleen via 1&1 en mailen. En hij heeft mij ( 😉 Marco, je begrijpt*g*g*) bijna gedwongen om mijn HP met hem te laten vallen.
Nou, de upload werd altijd per mail gedaan, het was gewoon veel werk, er was al een ISP verandering en 5MB aan prachtige webruimte, die je hier kunt zien. Zo hoefde ik Marco niet meer voor de rechter te dagen. Maar leuk van hem om een portaalpagina rond te laten liggen.

Alle HTML is gemaakt met een tekstverwerkerJa, alles wat je hier op HP ziet is gemaakt met een tekstverwerker (editpad) alleen.

internetverhalen

Aanbieder en Co
In februari 98 heb ik de aanvraag naar mijn ex-ISP gestuurd, 1&1.1 maand ! (anno 1999, 2010 ook bij 1und1) op 1&1, ´t later, ik gaf de hoop al op, kwam de registratie! In de vorm van bankdocumenten. U kon de goede prijs alleen krijgen met een bankrekening:((((

Na 3 weken kwam de internetsoftware en mijn toegangsgegevens.
Onmiddellijk probeerde ik in te loggen met mijn modem ingebouwd door de fabrikant van de computer. Maar tevergeefs.
Bijna elke dag probeerde ik in te bellen, het werkte niet!
Dus mijn toegang dobberde op 1und1 ongebruikt rond en mijn moeder werd boos omdat het niet werkte.

Na twee of drie weken, het was alweer eind mei, ik ging naar Vobis en kocht een nieuw modem en sloot het meteen aan, het werkte!
Nadat ik de eerste wachtwoordproblemen had opgelost, stond niets mijn internetplezier in de weg.

De oude modem, een paar weken later kwam ik er achter dat het alleen op de verkeerde telefoonkabel zat, er is een verschil, of je de modem nu probeert te gebruiken met een kabel voor extra apparaten of met een normale telefoonkabel, alleen met een kabel voor extra apparaten die je binnenkomt, hebben. Ik gaf het weg, het was toch al te langzaam.
Mijn nieuwe provider:
Nou, 1en1 werden op de lange termijn duur voor mij, en hun prestaties werden steeds slechter. En tot overmaat van ramp werd u de afgelopen maanden zonder reden van de lijn gegooid.

Dit alles dwong me om op zoek te gaan naar een nieuwe provider.
Ja, u leest goed. Ik ben nu bij een nieuwe provider.nacamar
Laat me uitleggen:
Ik weet zeker dat je hebt gemerkt dat ik al een tijdje op zoek ben naar een nieuwe ISP.
Mijn ogen vielen dus op nacamar. Ze hebben goede testscores en zijn dus niet te slecht.

medio november

Ik stuur een mail naar hun klantenservice en vraag waar ik me moet registreren en hoe hun huidige situatie is.
Twee dagen! (=snel) later kwam er een antwoord van hen, waarin ze me op de hoogte brachten en me vriendelijk advies gaven.
Eerste indruk: vriendelijk, goed.
Ik heb haar registratieformulier gedownload, afgedrukt en aan mijn moeder overhandigd.
Een week later, ondertussen was er al de annulering van 1-1, de 24.11, stuurden we de registratie per post.
Op 27.11. kwam de bevestiging en de documenten….. Wachtwoord, gebruikersnaam en wachtwoord …..
Dus zelfs geen week en je kunt over de branding surfen!

Dus ik heb het meteen getest. En ik kwam binnen!

Helaas ging ik ‘s middags, direct na schooltijd, naar het net om te testen = duurste tijd, dus ik kon er niet lang in blijven. Maar de eerste 7 minuten bracht ik door met een snelle verbinding!

Ik hou je op de hoogte!
nacamar is zeer goed! Nou, van tijd tot tijd wordt je van de lijn gegooid, zeer zelden! Slechts 39DM per maand, het is niet goedkoop, maar OK, beter dan 1-1. (Nota 39DM per maand, plus telefoonkosten lokaal bellen per minuut….) IRC dan ongeveer 2 DM per uur ….. )

Mijn hobby’s

Mountainbiken!
Ik heb er niet al te vaak zin in, en nu in de winter is het nog steeds mogelijk. Erger nog: ik heb geen zin om rond te rijden in de kou en modder. Maar als ik eenmaal op het zadel zit, ga ik om 60 uur de straat op (No kidding!)

Zoals u kunt zien, het internet!

(HTML/HP Design, NG’s, E-Mail, Gamen, Mailen….. afhankelijk van Gusto *g* ).
Lezen
Eind januari, toen ik een slechte verkoudheid had gekregen, nam ik mijn tweede roman in mijn handen. Hij was niet de beste, maar ik had iets te doen terwijl ik ziek was.

Ik kan “The Pillars of the Earth, Ken Follet” aanraden, een zeer goede middeleeuwse roman.
Wie de neuk bent u?
DE AM ICH.Ah oui!C’est moi in Latijnse lesI,

Naar de foto: En ik ben niet zo dik als het er op de foto uitziet! 54 kilo en 1,74 groot. Het was alleen in Latijnse lessen, die ik gedurende 1 jaar als derde vreemde taal heb bijgewoond en ik vond het leuk om er zo snel mogelijk uit te komen!

Luister zo hardcore en techno, maar ik sta erg open voor andere richtingen, en hou van de oude Blind Guardian songs, maar jij ook, bezoek mijn project vq HP, 100% niet legaal *g* maar ik haat alles over rap, gangsta rap, en dus kan ik niet horen!

Ik ben een fan van StarTrek, ik hou van de volgende generatie!
En trouwens, tijdens de zomervakantie heb ik Klingon niet veel beter verkleed dan Latijn *g**.
Kijk maar eens naar mijn Star Trek zone!
U kunt mij bereiken op deze adressen:
Mijn homepages: